پکیج 2 واحدی آیفون 803-ECO الکتروپیک بدون حافظه

پکیج 2 واحدی آیفون تصویری الکتروپیک مدل 803-ECO بدون حافظه
پکیج 2 واحدی آیفون تصویری الکتروپیک مدل 803-ECO بدون حافظه
Electropeyk Video Door Phone Pack 2Units ECO-803

مشخصات پکیج 2 واحدی آیفون تصویری الکتروپیک ECO-803 بدون حافظه

  • مانیتور با صفحه نمایش 4.3 اینچی و ظاهر به روز
  • دارای کلیدهای لمسی و گوشی مگنتی بدون نیاز به قطع کن
  • قابلیت نصب بدون گوشی و استفاده به صورت هندزفری
  • آیکون های جذاب و رابط کاربری جدید
  • مانیتور بدون حافظه با بدنه پلاستیکی

ارسال سریع به سراسر ایران

تضمین بازگشت وجه

تنوع در روش های پرداخت

پشتیبانی حین و بعد از فروش

درباره این کالا پرسشی دارید؟

بررسی تخصصی


محتویات پک دو واحدی آیفون تصویری 803 الکتروپیک:

  • دو عدد مانیتور الکتروپیک مدل 803 Eco
  • یک عدد پنل آیفون تصویری 1086 دو واحدی
  • یک عدد ترانس تغذیه 386

مانیتور 803 Eco

مانیتور مدل 803 Eco از سری محصولات مقرون‌به‌صرفه الکتروپیک است که با صفحه نمایش 4.3 اینچی از نوع TFT طراحی شده است. کلیدهای لمسی این مانیتور در سمت چپ دستگاه قرار دارند و با طراحی ساده و زیبا، کاربری آسانی را فراهم می‌سازند. این مدل فاقد قابلیت ذخیره‌سازی تصویر یا فیلم بوده و تنها به یک پنل قابل اتصال است.

پنل 1086 دو واحدی

پنل آیفون تصویری الکتروپیک مدل 1086 در نسخه دو واحدی، از بدنه‌ای مقاوم و طراحی متمایز برخوردار است. این پنل مجهز به دوربین باکیفیت، قابلیت دید در شب، تنظیم زاویه در چهار جهت و صفحه‌کلید آبکاری‌شده با نیکل کروم می‌باشد. دوام بالا و ظاهر زیبا از جمله مزایای این مدل است.

ترانس 386

ترانس 386 الکتروپیک با طراحی فشرده و امکان نصب آسان در فضاهای مختلف، وظیفه تبدیل ولتاژ برق شهری به ولتاژ مناسب سیستم آیفون را بر عهده دارد. وجود فیوز محافظ و فیوز یدک، ایمنی عملکرد سیستم را افزایش می‌دهد. این ترانس برای تامین برق پنل و باز کردن قفل زنجیری یا برقی درب ورودی کاربرد دارد.

گارانتی و قیمت‌گذاری

این پکیج همانند سایر محصولات الکتروپیک با ۳ سال گارانتی معتبر عرضه می‌گردد. بهره‌مندی از خدمات در محل نصب و قیمت اقتصادی این مجموعه از نقاط قوت آن است.

مجموع امتیاز از نظر

درباره این کالا نظری دارید؟

0