موتور کرکره برقی SDC

در مورد برند SDC

SDC را می توان از برندهای قدیمی و باسابقه در کرکره برقی دانست که توسط بازرگانی درودیان به ایران وارد می شود. این شرکت موتور SDC را برای بازار گرانقیمت و با کیفیت خود استفاده می کند و تمامی موتورهایی که با این برند تولید شده اند با پسوند لاکچری و با سیم پیچ مس عرضه شده اند. موتور های کرکره SDC در مدل های بدون UPS و با UPS وجود دارند و حتی این شرکت موتور توبلار با کیفیت نیز در سبد فروش خود دارد.

موتور ساید SDC

موتور ساید SDC موتوری است که قادر است کرکره های برقی با ابعاد و مساحت بزرگ و میزان تردد بالا را جا به جا نماید. این موتور ها قدرتمند ترین نوع موتور کرکره برقی به شمار می آیند. موتور های ساید کرکره برقی دارای دو نوع 24 ولت و 220 ولت می باشد. نوع 24 ولت آن می تواند دارای ups نیز باشد (یو پی اس منبع تغذیه ای است که در هنگام افت شدید ولتاژ و یا قطعی برق، به عنوان منبع تغذیه جایگزین استفاده می گردد). بنابراین اگر در جایی، استفاده از شرایطِ وجود یو پی اس حائز اهمیت باشد، استفاده از موتور های ساید بهترین گزینه به شمار می روند. لازم به ذکر است موتور های ساید کرکره برقی به دلیل جا به جا کردن کرکره هایی با وزن بالا، سرعت بالایی در حرکت ندارند.

این موتور ها شامل دسته های زیر می گردد:

موتور ساید 300 کیلوگرم SDC و موتور ساید 500 کیلوگرم SDC که هر کدام دارای 3 ریموت می باشد. نوعی دیگر از این موتور های ساید SDC نیز وجود دارد، موتور ساید 300 کیلوگرم SDC و موتور ساید 500 کیلوگرم SDC که مجهز به یو پی اس می باشد و با 3 ریموت عرضه می شود.

موتور ساید 800 کیلوگرم SDC از برق تک فاز استفاده می نماید، اما موتور ساید 1300 کیلوگرم SDC و موتور ساید 1500 کیلوگرم SDC با قدرت بسیار بالاتر از برق 3 فاز بهره می گیرند.

کرکره برقی

کرکره برقی نوع جدیدی از کرکره ها هستند که از تعدادی تیغه تشکیل می شوند. این تیغه ها (از جنس آلومینیوم، آهن گالوانیزه و یا پلی کربنات) با عرض های متفاوت (از 4 تا 12 سانتی متر) توسط لولاهایی در کنار یکدیگر قرار می گیرند و نهایتا صفحه ای یکپارچه را تشکیل می دهند. با استفاده از یک ریموت و یا برد فرمان (که بر روی دیوار یا نزدیکی کرکره قرار می گیرند)، موتور به کار افتاده، تیغه ها به دور شفتِ متصل به موتور می چرخند (چرخش تیغه اول، باعث چرخش تیغه دوم، جمع شدن یا چرخش تیغه دوم، باعث چرخش تیغه بعدی و الی آخر). تیغه ها برای حرکات روان تر درون ریل خود، دارای قطعات پلاستیکی برش خورده به نام کپس هستند.

تفاوت عمده موتورهای ساید و موتورهای توبلار در قطعات جانبی آن می باشد. قطعاتی مانند برد، پایه و اندکپ بلبرینگ که درموتور های توبلار به صورت جدا ازهم تهیه می شوند، درموتورهای ساید به صورت یک پک واحد به خریدار ارائه می گردد.

مبنع: گروه پژوهش و توسعه دی سی ای کالا

( کرکره برقی موتور کرکره برقی کرکره اتوماتیک درب کرکره ای اتوماتیک موتور ساید SDC )

info@dcakala.com