آنتن هانی hani
آنتن هانی
شرکت هانی کار خود را از سال 1376 شروع کرد و با سابقه طولانی در زمینه تولید آنتن مرکزی و محافظ برق در کنار کادر مجرب پرسنل خود توانسته تا به پیشرفت قابل توجهی برسد. این شرکت تولیدات خود را ابتدا با آنتن های آنالوگ شروع کرده و به مرور زمان با پیشرفت تکنولوژی و کسب تجربیات لازم، طراحی و ساخت آنتن های دیجیتال را با کارایی و بازده بسیار بالا در دستور کار خود قرار داد. شعار این مجموعه “قانون مداری جهت مشتری مداری” است و کلیه پرسنل این مجموعه با هدف تحقق همیشگی این شعار نهایت تلاش خود را برای رضایت مشتری به کار می برند.
کارایی آنتن
آنتن یک قطعه مخابراتی است که کار آن تبدیل سیگنالهای الکتریکی به امواج الکترومغناطیسی در حالت فرستندگی و تبدیل امواج الکترومغناطیسی به سیگنالهای الکتریکی در حالت گیرندگی است. آنتن ها ساختارهای متنوعی دارند که با توجه به کاربردی که دارند این ساختار تعیین میشود. یکی از ساده ترین ساختارهای ممکن برای یک آنتن، آنتنهای سیمی هستند. معمولا در گیرندهها، هر آنتن به ازای یک فرکانس مشخصی، به تشدید درآمده و به ازای آن فرکانس، ولتاژ ماکزیمم مشخصی تولید مینماید. هرگاه طول آنتن متناسب با طول موج دریافتی باشد، موج کاملا در آنتن قرار میگیرد و اصطلاحا میگویند آنتن رزنانس شده و یا به تشدید در آمده است یعنی آنتن با موج رسیده هماهنگ شده است و در این حالت ولتاژی که به آنتن رسیده، حداکثر است. آنتن های هوایی به دو نوع ثابت و گردان تقسیم می شوند. در صورتی که منطقه مورد نظر تحت پوشش امواج قوی مخابراتی باشند می توان از آنتن ثابت برای دریافت تمام سیگنال ها استفاده کرد. آنتن گردان برای مناطقی طراحی گردیده است که به راحتی نمی توانند انواع سیگنال ها را دریافت نموده و آنتن می بایست برای دریافت طیف امواج مختلف، حرکت کند. این آنتن ها با یک منبع تغذیه، به برق متصل می شوند تا موتور آن بتواند آنتن را حرکت دهد.
گیرنده و فرستنده های دیجیتال
با راه اندازی فرستنده های دیجیتال توسط صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، هانی سعی کرد تا از تلویزیون های آنالوگ به دیجیتال با گیرنده های دیجیتال برسد. بدیهی است که سعی این شرکت ایرانی همواره بر این بوده است که محصولی مورد نیاز بازار و البته با کیفیت تولید نماید. در تلویزیون های آنالوگ لازم به ذکر این نکته است که همانطور که می دانید صدا و تصویر با کیفیت بالایی پخش نمی شود و در اصطلاح می گوییم تصویر برفکی است اما در تلویزیون دیجیتال شما با برفک تلویزیون برای همیشه خداحافظی می کنید در نتیجه صدا و تصویربا کیفیت بالا (دیجیتال)دریافت می کنید. برای دریافت شبکه های تلویزیونی به صورت دیجیتال شما احتیاج به دستگاهی دارید که بتواند امواج دیجیتال را دریافت وپس از تبدیل، روی صفحه تلویزیون نشان دهد که این دستگاه هم می تواند به وسیله ی دستگاهی جدا مثل ست آپ باکس و هم به وسیله دستگاهی که در تلویزیون تعبیه می شود قابل بهره برداری شود.