سایلکس - Silex
معرفی سایلکس
صنایع الکترونیک سایلکس با بیش از 25 سال تجربه در زمینه تولید سیستم های حفاظتی کار خود را با تولید دزدگیر ماشین شروع کرد. با گذشت زمان و کسب تجربه توانسته تا تنوع محصولات خود را افزایش داده و امروزه در زمینه سیستمهای حفاظتی و امنیتی اماکن و ریموت کنترلهای دربهای اتوماتیک در داخل کشور به یکی از مدرن ترین تولید کنندگان تبدیل شود. این مجموعه با گسترش بخش تحقیقاتی خود در جهت دسترسی به بالاترین کیفیت فنی، موفق شده است اولین تولیدکننده ریموت کنترلهای ایرانی از نوع هایپینگ کد باشد که ارایه دهنده امنیتی بی نظیر در این زمینه است. حال اگر بخواهیم ریموت Hopping ها را شرح دهیم، باید در پاراگراف زیر با ما همره باشید:
ریموت هاپینگ
امروزه بسیاری از امورات روزمره ما به ریموت هایی برای انجام شدن نیاز دارند که هک شدن آنها، یقینا منجر به مخاطره ایمنی و دردسر خواهد شد. درب پارکینگ ها، ریموت کنترل های مربوط به خودروها و انواع ریموت هایی که در خانه استفاده میکنیم از جمله این موارد هستند. اگر این ریموت کنترل ها هک شوند، عملاً اختیار وسایل ما از اختیارمان خارج می شود. یکی از راههای جلوگیری از هک شدن ریموت، استفاده از کد هاپینگ است. کد هاپینگ به وسیلهی رمزگذاری ریموت از هک شدن آن جلوگیری می کند. عملکرد آن بدین صورت است که به طرز یک طرفه برقراری ارتباط می کند، یعنی با فشردن دکمه ریموت یک پیغام به سمت منبع ارسال میشود. اینجا منظور ما از منبع، هر وسیلهای است که از طریق ریموت، کنترل میشود. در ارتباط یکطرفه، بدون اینکه پاسخی از منبع دریافت کنیم، بلافاصله فرمان ریموت اجرا میشود.
تا حدی که می توان گفت هک شدن ریموت کنترلهایی که از پروتکل کد هاپینگ استفاده میکنند، غیرممکن است. بنابراین کد هاپینگ، الگوریتمی ارزان، امن و مناسب برای ریموت کنترلها و انواع سنسورهایی است که به دزدگیر ها متصل می شوند. کد هاپینگ به نامهای رولینگ کد و هوپینگ کد نیز معروف است. در این روش، علاوه بر رمز گذاری سیگنال های تولید شده، از یک شمارنده نیز در تولید کد ها استفاده می شود. استفاده از Hopping Code، باعث می شود که رمز ورود هر بار تغییر کند و هکر ها هرگز نمی توانند رمز بعدی ریموت را حدس بزنند و یا بتوانند با کشف رمز فعلی، ریموت را هک کنند.
لازم به ذکر است که هاپینگ شامل رمز گذاری است و این رمز گذاری از طریق کد هاپینگ در بستری قابل اطمینان و امن، اجرا می شود؛ hopping code در واقع یک روش کد متغیر است و در آن می توان با الگوریتم های خاصی به صورت متعدد کد های رمز شده ی مختلف، تولید کرد. ریموت دزدگیر پرایم سایلکس، ریموت کنترل دزدگیر اماکن لنکس سایلکس و یونیکس سایلکس از پروتکل کد هاپینگ یا هوپینگ استفاده میکنند. کد هاپینگ نه تنها در ریموت دستگاه ها، بلکه به منظور پیادهسازی تمامی سنسورها با دستگاه مرکزی دزدگیر نیز مورداستفاده قرار میگیرد.
تنوع دزدگیر اماکن سایلکس
سیستم حفاظتی نظارت بر اماکن (دزدگیر اماکن) اولین بار در سال 1853 توسط شخصی به نام پاپ به منظور حفظ امنیت حریم شخصی خود در ایالت بوستون آمریکا بکار گرفته شد. دزدگیر های اماکن علی رغم یک نوع ساختارو کارایی در شکل های مختلف راهی بازار می شوند تا امنیت اماکن مورد نظر کاربران را به بهترین شکل ممکن تامین کنند. سایلکس مزیت اصلی خود را در بها دادن به نظرات مشتریان و مصرف کنندگان خود می بیند. با خرید یک دزدگیر اماکن سایلکس عموما از لوازم جانبی زیر که برای کارایی و نصب این محصول مورد نیاز است بهره خواهید برد که شامل موارد زیر می باشد:
رله کنترلی های با امکان تنظیمات متنوع، زون ها یا مناطق مختلف (Multiple Zones)، ریموت های هاپینگ یا لرنینگ، سخت افزار و اپلیکیشن های کاربردی برای انواع مختلف گوشی های Android و IOS، باتری 12 ولت 23 آمپری، ترمینال های ورودی آنتن (External Antenna) و کارت گارانتی معتبر کمپانی سایلکس (Silex) که نامی با سابقه در صنف امنیت اماکن است و بسته به نوع سیستم و خدمات می تواند از 2 سال یا یک سال متفاوت باشد که از تاریخ نصب توسط نصاب رسمی ممهور و سپس فعال خواهد شد که همینطور که مشاهده فرمودید هر پکیج شامل موارد مورد نیاز مصرفی هر سیستم دزدگیر اماکن می باشد.