دزدگیر اماکن سیم کارتی

دزدگیر سیم کارتی

با پیشرفت تکنولوژی و تکامل سیستم های امنیتی دزدگیر ها در انواع مختلف از نظر ظاهری و عملکرد طراحی و تولید شدند. دزدگیر ها با ساختاری مشترک متشکل از حسگر های قدتمند هستند و توسط سانترال مرکزی ورودی ها پردازش و سیستم امنیتی فعال می شود. سیستم دزدگیر اماکن پس از تشخیص خطر با سنسور های هوشمند توسط ارسال هشدار از طریق آژیر خطر اقدام می کند. دزدگیر های امنیتی سیم کارتی که با اتصال به گوشی همراه عمل می کنند نسبت به سایر دزدگیر ها از عملکرد بهتری برخوردارند چراکه با ارسال هشدار به گوشی کاربر، وی را در جریان اتفاقات قرار داده و از خطرات احتمالی جلوگیری می کند. در متن زیر به بررسی بیشتر ویژگی های دزدگیر سیم کارتی پرداختیم.

تفاوت دزدگیر اماکن سیمکارتی و معمولی

دزدگیر معمولی از ساده ترین نوع دزدگیر است که با احساس خطر از طریق پنل دزدگیر آژیر بصدا در می آید. البته که سارقین براحتی قابلیت مختل کردن این سیستم را دارند و از امنیت پایینی برخوردار است. درواقع دزدگیر های معمولی با ایجاد صدایی زننده تنها در حوالی مکان نصب دزدگیر اعلام خطر می کنند و قابلیت ارسال آلارم هشدار از راه دور را ندارند.

دزدگیر های سیم کارتی با تفاوت چشم گیر نسبت به دزدگیر های معمولی طراحی شده اند و علاوه بر هشدار اعلام خطر قابلیت اطلاع رسانی قطع برق و دسترسی به تنظیمات فعالسازی از راه دور را نیز دارند. پنل این دزدگیر مجهز به سیم کارت بوده و با ارسال پیامک هشدار به کاربر را از راه دور اطلاع رسانی می کند. از این دزدگیر هوشمند جهت ایمن سازی در مکان هایی نظیر ادارات، دفاتر و منازل می توان استفاده کرد.

دزدگیر سیمکارتی

بررسی مشخصات دزدگیر سیم کارتی

دزدگیر ها از سیستم های امنیتی برجسته در ایمن سازی ساختمان بشمار می روند که در کنار سایر تجهیزات نظارتی نظیر اعلام حریق، دوربین مداربسته و ... از جان و مال انسان ها حفاظت و از عواقب جبران ناپذیر جلوگیری می کنند. در این نوع دزدگیر علاوه بر اعلام خطر از طریق پیامک، سیستم گزارشاتی از قبیل فعال و یا غیر فعال شدن سیستم توسط کاربران دیگر ، قطع جریان برق شهر، تحریک سیستم در هنگام سرقت و ... به گوشی کاربر ارسال می شود. در نصب دزدگیر سیم کارتی دقت کافی را به عمل آورید که در منطقه با آنتن دهی بالا آن را نصب کنید تا آنتن دهی ضعیف عملکرد سیستم را دچار اختلال نکند. دزدگیر ها در انواع مختلف با برند های متفاوت در بازار موجودند که دزدگیر های سیم کارتی نسبت به سایر دزدگیر ها با استقبال بیشتری مواجه بوده است. دزدگیر های سیم کارتی با پشتیبانی از باطری شارژی بدون نیاز به اتصال به برق، درمواقع قطع برق نیز عملکرد دارند و این نکته مثبتی است که باید به آن توجه نمود.

از مزایای دزدگیر سیم کارتی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

مزایای دزدگیر سیم کارتی

  • سرعت و عملکرد بالا با سنسور های هوشمند
  • اراسال پیامک هشدار به گوشی کاربر
  • کنترل از راه دور از طریق اتصال به گوشی همراه
  • قابل نصب در همه نقاط ساختمان بدون نیاز به سیم کشی
  • پشتیبانی از باطری قابل شارژ جهت فعال بودن سیستم در همه ساعات شبانه روز
  • قابلیت اتصال دزدگیر به سیستم های هوشمند ساختمان
  • امکان دسترسی به تنظیمات (فعال و غیر فعال ) دزدگیر از طریق نرم افزارهای گوشی موبایل
  • تنوع بالا با توجه به عملکرد

انواع دزدگیر سیم کارتی

معایب دزدگیر سیم کارتی

  • این دزدگیر جهت ارسال هشدار به گوشی کاربر نیازمند اتصال به است.
  • جهت اتصال به شبکه باید هزینه های اشتراک را پرداخت کنید.
  • با توجه به امنیت بالای سیستم ارسال پارازیت از سمت سارقین بر روی شبکه تلفن در عملکرد دزدگیر اختلال ایجاد می کند.

جمع بندی و خرید دزدگیر سیم کارتی

با رایج شدن آپارتمان نشینی و نیاز به بستری امن جهت زندگی و فعالیت در خانه یا محل کار نیاز به هوشمند سازی ساختمان با سیستم های امنیتی است. دزدگیر یکی از مهم ترین ابزار است که باید در خرید آن حوصله لازم را به کار برد چراکه با تنوع بالای این محصول دچار سردرگمی خواهید شد. دزدگیر اماکن در انواع مختلفی مانند بیسیم ، سیم کارتی و ... با برند و قیمت های متفاوت در بازار موجودند. با اندکی مطالعه و بررسی مشخصات دزدگیر اماکن می توانید انتخاب هوشمندانه ای داشته باشید

جهت خرید و مشاوره در خصوص دزدگیر های امنیتی اماکن به سایت دی سی کالا مراجعه نمایید.