دزدگیر اماکن مکسرون Maxron

فهرست:

دزدگیر اماکن مکسرون Maxron

نیاز به کنترل امنیتی محیطی یکی از مهم ترین موارد، در جوامع امروزی است که تاثیر به سزایی، در جهت حفاظت و حراست مناطق مسکونی، اداری و تجاری دارد. شرکت مکسرون که در سال 1395 فعالیت خود را در کشور چین آغاز کرد، که با کمک مهندسین، محققین و خط تولید به روز پیشرفته سیستم های بی نظیر محصولی با نام دزدگیر اماکن را به کاربران و مشتریان این مدل محصولات معرفی کرده است. با ما همراه باشید تا در ادامه این مقاله با انواع محصولات حفاظتی کمپانی Maxron و ویژگی های ابزاری، نرم افزاری و سخت افزاری آن آشنا شوید.

مکسرون

دزد گیر منزل

سیستم اعلام سرقت یا دزدگیر وسیله ای است که به هنگام گذر از یک حریم خصوصی یا شکستن یک قفل، با اعلام صدا، این عمل غیرقانونی را اعلان می ‌کند. سیستم های اعلام سرقت یکی از بخش های مهم سیستم های حفاظتی _ امنیتی هستند. همانطور که از نام آن مشخص است ، این سیستم ها توانایی تشخیص ورود افراد غیر مجاز به اماکن مختلف را امکان پذیر می کنند. به این ترتیب شما می توانید تدابیر لازم امنیتی را برای مقابله با سرقت یا کاهش خسارت های ناشی از آن بی اندیشید. اجزای تشکیل دهنده دزدگیر اماکن، یک کیت شامل پنل مرکزی، آژیر و حسگر می باشد. سیستم آلارم موجود در درون پنل مرکزی مدیریت می شود که وظیفه تلفن کردن ، ارسال پیامک خروجی برای آژیر و حتی چراغ دارد. دزدگیر های موجود در بازار هرچند از لحاظ ظاهر در انواع و اشکال مختلفی ارائه شده ‌اند، ولی بطور کلی همگی آنها از یک استاندارد بین المللی و جهانی استفاده می کنند. استاندارد ساخت دزدگیر ها در دو حالت خط تحریک باز و خط تحریک بسته هستند که محل اتصال حسگر های خریداری شده هستند. پنل های مرکزی دزدگیر اماکن به دو دسته تقسیم می شوند، دزدگیر با تلفن کننده سیم کارتی و دزدگیر با تلفن کننده خط ثابت. پنل های خط ثابت قابلیت تماس با موبایل و تلفن مخاطبین را دارا می باشند ولی پنل های سیم کارتی علاوه بر تماس با مخاطبین، قابلیت ارسال پیام کوتاه به گوشی موبایل را داشته و اکثر آنها دارای اپلیکیشن موبایل نیز می باشند که کار با آنها را بسیار آسان کرده است.

دزدگیر اماکن Maxron

حسگر دزدگیر

حسگر به سامانه ای گفته میشود که می تواند تغییرات یا اِلمان های طبیعی را حس کرده و این تغییرات را در خروجی خود به هر طرق های متفاوت ارسال نمایید. دزدگیر خانه جهت عملکرد صحیح نیاز به سنسور هایی دارند تا تغییرات را حس کرده و به دستگاه مرکزی یا به اصطلاح سانترال دزدگیر ارسال نمایند، این تغییرات می تواند حرکت یک جسم (سنسور PIR یا چشمی دزدگیر)، باز شدن یک در و یا پنجره (مگنت) ، تغییرات میدان مغناطیسی (حسگر Microwave) و یا سنسور خطی، حساس به لرزش که به سنسور شوک یا شوک سنسور شناخته می شوند، که با کمک سنسور های نام برده شده در کسری از ثانیه شناسایی و به پنل مدیریت ارسال می گردد. برد حسگر بی سیم بستگی به میزان موانع موجود در مسیر بین سنسور بی سیم تا دستگاه مرکزی دزدگیر دارد. ولی مسافت تقریبی تخمین زده شده، حتی با وجود مانع چیزی بین ۲۰ تا ۳۰ متر عمل میکند. در صورتی که برد ارسالی هشدار حسگر وایرلس به دزدگیر مرکزی نرسید باید از یک ری پیتر یا تقویت کننده سیگنال استفاده کرد.

سنسور های حرکتی یا PIR

سنسور تشخیص حرکت دزدگیر مکسرون یکی از پرکار برد ترین تجهیزات، شناسایی اتفاقات محیطی است که بسیاری از مردم این سنسور ها را به اشتباه به سنسور حرارتی می شناسند، که در واقع اینطور نیست، این سنسور ها با ارسال امواج مادون قرمز و بررسی برگشت این امواج حرکت یا تغییرات حرکتی را تشخیص می دهند و حرارت هیچ تاثیری بر تشخیص این سنسور ها ندارد. به همین دلیل این چشمی ها تغییرات حرکت پشت شیشه را تشخیص نمیدهند و نگرانی بابت نصب سنسور پشت شیشه های جلوی فروشگاه ها وجود ندارد، این سنسور ها معمولا دارای خروجی NO و NC همزمان هستند و میتوانند بر روی همه دستگاه های اعلام سرقت نصب شوند.

حسگر حرکتی مکسرون

سنسور های لرزشی یا شوک سنسور

سنسور های لرزشی با استفاده از پردازشگر داخلی خود میتوانند لرزش محیطی و مشکوک را تشخیص دهند. بیشترین مکان های نصب شده این مدل حسگر ها، بر روی دیوار های پیرامونی ساختمان، زمانی که احتمال شکافتن دیوار توسط سارقین وجود داشته باشد مناسب است، شوک سنسور نیز همانند دیگر سنسور ها در مدل های سیمی و بیسیم تولید و عرضه می شوند. به یاد داشته باشید از نصب شوک سنسور بر روی پنجره هایی که با عبور خودرو های سنگین به لرزه می افتند خودداری کنید چرا که با آژیر خطا مواجه خواهید شد.

سنسور درب و پنجره یا مگنت

سنسور درب و پنجره که به سنسور مگنت شناخته شده است ،یک سنسور مغناطیسی و بسیار پر کاربردی می باشد. این سنسور بدون کنتاکت فیزیکی با استفاده از یک آهنربا و یک سنسور تشخیص میدان مغناطیسی میتواند تغییرات حرکتی بین دو تکه سنسور را تشخیص داده تا پس از فعال سازی دزدگیر، با جدا شدن این دو مگنت، نسبت به فعال سازی هشدار سیستم اقدام می کند.

سنسور تشخیص آتش و دود

سنسور تشخیص دهنده دود

دو نوع حسگر مختلف برای تشخیص آتش و دود وجود دارد: سنسور های فوتو الکتریک و یونیزاسیون، این دو نوع سنسور دود هر کدام به شیوه ای متفاوت دود را حس می کنند. به طور خلاصه، سنسور های فوتو الکتریک معمولا برای تشخیص آتش سوزی هایی استفاده می شوند که فرایند سوختن در آنها به کندی صورت گرفته و شعله زیادی ندارند، در حالیکه سنسور های دود یونیزاسیون معمولا در مورد آتش سوزی های سریع و با شعله زیاد کاربرد بهتری دارند. هر کدام از این دو نوع حسگر، برای تشخیص دود و آتش سوزی از تکنولوژی های متفاوتی استفاده می کنند و به همین دلیل است که عملکرد شان در برابر آتش سوزی های مختلف متفاوت است. برخی از سنسور های دود با باتری کار می کنند و برخی دیگر از شبکه جریان برق اتاق سرور تغذیه می شوند. با استفاده از سنسور های دود سیمی دیگر لازم نیست نگران تعویض باتری ها باشید و همچنین با استفاده از شبکه الکتریکی همه این سنسور های دود به هم پیوسته هستند. این بدان معناست که اگر یک سنسور به صدا در بیاید، دیگر سنسور ها نیز فعال خواهند شد. در صورتی که یک اتاق سرور یا Data Center بسیار بزرگ داشته باشید، به این ترتیب احتمال عدم شنیده شدن صدای هشدار سنسور دود در محیط و اطراف اتاق سرور پایین خواهد آمد.از طرف دیگر در صورت استفاده از سنسورهای باتری دار نیازی نیست نگران قطعی جریان برق، به خصوص با وقوع آتش سوزی های سریع باشید و تنها کافی است باتری های سنسور دود اتاق سرور را به موقع تعویض کنید.